Telefoon Telefonisch bestellen? 050-5793213


Coolstream Trinity V2 (DVB-C / kabel)

Coolstream Trinity V2 (DVB-C / kabel)
€ 89,00

Beschikbaarheid Op voorraad

€ 89,00

Snel overzicht

omschrijving

* Verplichte velden

€ 89,00

Meer afbeeldingen

Details

 

Full HD Mediaspeler

De Coolstream Trinity V2 is een Full-HD ontvanger. Fenomenale HD beelden worden weergegeven op uw televisie. Dankzij de juiste combinatie van hardware componenten verzekerd de Coolstream Trinity  V2 u van uitstekende HD beeld en geluidskwaliteit. Films en televisie programma’s komen het beste tot hun recht in high definitie. U en uw familie kunnen gaan genieten van vele HD programma’s. De beelden zijn kristalhelder en haarscherp.

Unieke mogelijkheden

De Coolstream Trinity V2 biedt unieke mogelijkheden. De ontvanger verandert in een volwaardige PVR zodra u een extern opslagmedium aansluit. De mediaspeler stelt u in staat tot het bekijken van films en het afspelen van muziek. Sluit uw ontvanger aan op het internet om live televisie te kijken op uw computer. Dankzij de Yweb interface kunt u de ontvanger eenvoudig bedienen en instellen via uw PC. Geniet van duizenden radiozenders, youtube video's en nog veel meer.

Zeer compact

Hoewel de Coolstream Trinity V2 over vele aansluitingen beschikt is de ontvanger klein en compact gebleven. De ontvanger is 24CM breed, 18CM diep, en 3CM hoog. Een losse bracket is meegeleverd waarmee u de ontvanger in een staande positie naast uw televisie kunt plaatsen.
 

Neutrino HD besturingssysteem

Neutrino HD is een linux gebaseerd besturingssysteem met een heldere menu structuur. Het besturingssysteem is zeer stabiel en biedt vele mogelijkheden. De vormgeving van de menu's kan worden aangepast naar uw persoonlijke voorkeur.

Single en Multi EPG

De elektronische programmagids geeft een overzicht van het uitzendschema. De Coolstream Trinity V2 beschikt zowel over een Single als een Multi EPG. In de Single EPG treft u de zender- programmering van het kanaal waarop u bent afgestemd. De Multi EPG geeft een overzicht van meerdere kanalen.

Krachtige hardware

De Coolstream Trinity V2 is uitgerust met een zeer krachtige high-speed processor (1250DMIPS). De interne kaartlezer kan gebruikt worden voor het uitlezen van uw smartcard. Alle vereiste aansluitingen zijn aanwezig.
 

Stijlvol ontwerp

Het ontwerp van de Coolstream Trinity V2 is uniek. De receiver kan worden besteld in het wit of in het zwart. Een losse bracket is meegeleverd waardoor u de ontvanger in een staande positie kan neerzetten.

HD Picture in Picture (HD PIP)

Het Neutrino HD besturingssysteem biedt een unieke "HD picture in Picture" functie. Dankzij de HD Picture in Picture functie kunt u gelijktijdig twee programma's op dezelfde transponder volgen.

Internet functionaliteiten

Sluit de ontvanger aan op het internet om het maximale uit de ontvanger te halen. U kunt youtube video's afspelen of naar internet radio luisteren. U kunt ook bestanden vanaf een NAS server of PC laden.
 

3 Jaar garantie

Meer kracht, meer snelheid en meer plezier! De Coolstream Trinity V2 is simpelweg meer. Coolstream neemt de grootste zorg om kwaliteitsproducten aan te bieden. Coolstream biedt 3 jaar garantie op dit product.
 

Favorietenlijsten

U kunt zoveel favorietenlijsten maken als u wenst. De eerste favorietenlijst bepaald de standaard zender nummering. Favorietenlijsten kunnen eenvoudig worden aangemaakt via het menu of via de (YWEB) interface. Om gebruik te kunnen maken van de (YWEB) interface dient de ontvanger aangesloten te worden op het internet.

Timers

U hoeft uw favoriete programma's nooit meer te missen. Zodra u een timer instelt zal de Coolstream Trinity V2 automatisch op het gewenste moment de ingestelde timer uitvoeren. U kunt opname en zaptimers instellen via het timermenu of de elektronische programma gids.

Meertalige handleiding

Een uitgebreide meertalige handleiding is inbegrepen in de verpakking van de Coolstream Trinity V2. De handleiding bevat Nederlandse, Engelse en Duitse instructies.

Specificaties

Algemeen
Merk Coolstream
Beeldkwaliteit Full HD
Beeldlijnen 1080p
Specificaties
CanalDigitaal gecertificeerd Nee
TV Vlaanderen gecertificeerd Nee
Ziggo gecertificeerd Nee
Chipset ARM Cortex-A9 1250DMIPS Processor
Besturingssysteem Linux
DiSEqC ondersteuning 1.0, 1.1, 1.2 (motor), USALS
Aansluitingen voorzijde
USB ✔ ja (1x)
CI slot ✘ nee
Interne kaartlezer ✔ ja (1x)
Aansluitingen achterzijde
Aantal tuners 1x (DVB-S2 of DVB-C)
HDMI ✔ ja
SCART ✔ ja
CVBS (geel)
Stereo R / L (rood / wit)
S/PDIF ✔ ja (Dolby Digital)
USB ✔ ja (1x)
RS-232 ✔ ja
Ethernet ✔ ja
12 Volt aansluiting Ja
Installatie
Geschikt voor Unicable
HD & SD Fastscan Ja
Cablescan
Favorieten lijsten aanmaken
Basis functionaliteiten
Elektronische programma gids Ja
Teletekst Ja
Timeshift Ja
Automatisch decoderen Ja
Internet
Web browser Ja
Youtube Ja
RSS reader Nee
Internet radio Ja
Weather forecast Ja
Webinterface ✔ Ja (Yweb)
Stroomvoorziening
Stand-by modus Ja
Deep stand-by modus Ja
Aan / Uit schakelaar Ja
Verbruik in stand-by modus < 0,5 Watt
Updates / ondersteuning
Update via satelliet (OTA) Nee
Nederlandstalige handleiding Ja
Inhoud van de verpakking
Inhoud van de verpakking

• Coolstream Trinity V2
• Afstandsbediening
• 2x AAA batterijen
• Bracket
• NL gebruikshandleiding
• EN gebruikshandleiding
• DE gebruikshandleiding

Beste prijs

Astrasat probeert u altijd de beste prijs te bieden. Heeft u ergens anders een betere prijs gevonden? Vertel het ons! Zodat we u hetzelfde product tegen dezelfde prijs kunnen aanbieden, maar met de service die u van ons gewend bent. We zullen uw aanvraag binnen
24 uur behandelen.

Stuur ons een bericht:

* Verplichte velden

Schrijf uw eigen beoordeling

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Product ondersteuning
Prijs
Betrouwbaarheid

Schrijf uw eigen beoordeling