Telefoon Telefonisch bestellen? 050-5793213


SPECIALE EINDEJAARSACTIES BIJ ASTRASAT!
Begin het nieuwe jaar goed, Astrasat heeft voor u enkele speciale eindejaars acties samengesteld. Bij de aanschaf van de producten op deze pagina krijgt u een gratis product!

Deze acties gelden t/m 31 december en op = op!

Amiko A3: nu met gratis ingebouwde 500 GB harde schijf!

sublieme ontvanger met ongekende mogelijkheden.

Revolutionair ontwerp, onbeperkte mogelijkheden en haarscherp beeld. Kort gezegd is de Coolstream Tank een sublieme ontvanger met ongekende mogelijkheden. Het Neutrino HD besturingssysteem levert zeer stabiele prestaties. LET OP!Standaard is de Coolstream Tank uitgerust met twee vaste DVB-S2 tuners, u kunt ervoor kiezen om de Coolstream Tank uit te breiden door gebruik te maken van de verwisselbare PnP tuner slots (DVB-S2 of DVB-C). Zo kunt u de Coolstream Tank met maximaal 4 tuners uitrusten.
De Amiko A3 wordt tijdens deze actieweken geleverd met een gratis 500 GB harde schijf; genoeg ruimte om al uw films en televisieseries op te nemen!


Klik hier om naar de productpagina van de Amiko A3 te gaan

Coolstream Tank: nu met gratis ingebouwde 1 TB (1000 GB) harde schijf!

Coolstream Tank: uit te breiden tot maar liefst 4 tuners.

Revolutionair ontwerp, onbeperkte mogelijkheden en haarscherp beeld. Kort gezegd is de Coolstream Tank een sublieme ontvanger met ongekende mogelijkheden. Het Neutrino HD besturingssysteem levert zeer stabiele prestaties.

De Coolstream Tank wordt standaard geleverd met twee vaste DVB-S2 tuners en heeft de mogelijkheid om uitgebreid te worden met twee losse tuners.
De Coolstream Tank wordt tijdens deze actieweken geleverd met een gratis 1 TB (1000 GB) harde schijf; genoeg ruimte om al uw films en televisieseries op te nemen!


Klik hier om naar de productpagina van de Coolstream Tank te gaan

AB IPBox Prismcube: nu met gratis ingebouwde 500GB harde schijf!

ABIPBox: ongekende multimedia-opties.

De PrimCube is werkelijk de eerste XBMC gestuurde set-top-box ter wereld waarbij zowel
een uitgebreide media speler als twee DVB-S2 (satelliet tuners) voor de ontvangst van
satelliet televisie geïntegreerd zijn.

De zeer geavanceerde DVB-S2 twin tuner is compact en heeft een stijlvol ontwerp. De
mediaspeler is gebaseerd op de opensource software van XBMC. Deze New Edition heeft
verbeterde software en 3 jaar garantie.
De AB IPBox Prismcube wordt tijdens deze actieweken geleverd met een gratis ingebouwde 500 GB harde schijf: genoeg ruimte om al uw films en televisieseries op te nemen!


Klik hier om naar de productpagina van de AB IPBox PrismCube te gaan

Amiko Alien 2 Plus Triple: nu met gratis WiFi stick

Zeer complete triple tuner.

De Amiko Alien 2 Plus Triple beschikt over maar liefst 3 tuners. De Amiko Alien 2 Plus Triple kan zowel satelliet, kabel, terrestrisch en T2 signaal ontvangen. De nieuwe ontvanger is tevens geschikt voor HbbTV waardoor televisie kijken een interactieve beleving wordt. Met de Opera webbrowser kunt u het internet verkennen. Tal van internet applicaties zijn beschikbaar.
De Amiko Alien 2 wordt tijdens deze actieweken geleverd met een gratis WiFi stick: de ontvanger draadloos laten verbinden met het internet om zo op het internet te browsen, YouTube te kijken en meer!


Klik hier om naar de productpagina van de Amiko Alien 2 Plus Triple te gaan.

Selfsat Snipe Pro / Pro Max: nu met gratis Akai 19
Mobile TV t.w.v. 299 euro!

Selfsat Snipe Pro / Pro Max: innovatie vlakantennes.

De Selfsat Snipe Pro is een innovatie vlakke satellietschotel van zeer hoge kwaliteit. De Selfsat Snipe Pro is een nieuwe, professionele uitvoering van de succesvolle Selfsat Snipe. De Pro serie heeft een nog sterker mechanisme dat automatisch invouwt als de motor van de camper of auto gestart wordt. Bovendien beschikt de Pro serie over een grotere hoek, auto update, GPS met een backupbatterij en ondersteuning voor zowel DVB-S en DVB-S2.
De Selfsat Snipe Pro en Pro Max wordt tijdens deze actieweken geleverd met een gratis Akai 19" Mobile TV: de perfecte, compacte televisie voor in uw camper of caravan.


Klik hier om naar de productpagina van de Selfsat Snipe Pro te gaan.

Klik hier om naar de productpagina van de Selfsat Snipe Pro Max te gaan.

Klik hier om naar de productpagina van de Akai Mobile 19" TV te gaan.

Satlink 6906: nu met gratis coax stripper!

Satlink 6906: maakt schotels uitrichten kinderspel.

De Satlink 6906 is een eenvoudig te gebruiken satfinder. De Satlink 6906 beschikt over AV IN, AV OUT en over een Full HD 3,5" scherm om zo perfect de schotel uit te richten.
De Satlink 6906 wordt tijdens deze actieweken geleverd met een gratis coax stripper: eenvoudig en snel coax kabels strippen.


Klik hier om naar de productpagina van de Satlink 6906 te gaan.
 

Amiko Xfinder: nu met gratis Amiko Micro HD t.w.v. 79 euro!

Amiko Xfinder: de ultieme meter voor elke installateur

De Amiko XFinder HD Professional is de ultieme meter voor elke installateur. De Xfinder is te gebruiken voor het meten van signaalkwaliteit. U kunt de signaalkwaliteit van satelliet, kabel of terrestrische signaal meten. De Amiko XFinder HD Professional beschikt over een 7 inch (18cm) display en kan worden gebruikt als volwaardige HD Set-Top Box.
De Amiko Xfinder wordt tijdens deze actieweken geleverd met een gratis Amiko Micro HD ontvanger, ideaal voor op de camping of in de slaapkamer!


Klik hier om naar de productpagina van de Amiko Xfinder te gaan.
Klik hier om naar de productpagina van de Amiko Micro HD te gaan.
Voor alle acties geldt OP = OP, acties lopen tot 31 december 2014.