Telefoon Telefonisch bestellen? 050-5793213


Global Invacom QTH-031 Quattro LNB

 Global Invacom QTH-031 Quattro LNB
€ 49,00

Beschikbaarheid Op voorraad

€ 49,00

Snel overzicht

De Global Invacom QTH-031 is een high performance universele Quattro LNB met een geïntegreerde feed-hoorn, en 4 vaste uitgangen

Meer afbeeldingen

Details

De Global Invacom QTH-031 is een high performance universele Quattro LNB met een geïntegreerde feed-hoorn en 4 vaste uitgangen.
 
 

Deze LNB is ideaal voor zwakke signalen en zorgt voor een professioneel ontvangst hiervan. Deze LNB is van hoogwaardige kwaliteit en is waterdicht.

Specificaties:
• Frequentie 10,7-12,75 GHz
• Output Frequentie 950 - 2150 MHz
• Noise Figuur 0.3dB typische
• Gain 50 - 60dB
• Interface 40mm klem
• Ideale schotel F / D 0.6

 

Artikelcode:
F906001Wat is een LNB?

LNB is een afkorting voor Low Noise Block. Een LNB wordt ook wel ontvangstkop genoemd. De satellietschotel bundelt de radio signalen die uitgezonden worden door de satelliet. Het gebundelde signaal wordt geconcentreerd weerkaatst op de ontvangstkop. Uw schotel installatie dient hiervoor goed afgesteld te zijn. Het is aan te raden om dit door een professionele installateur te laten doen. Wanneer uw schotel installatie juist is afgesteld ontvangt de LNB het satelliet signaal van de satelliet waarop deze is afgesteld. De LNB convergeert het signaal waardoor uw digitale ontvanger beeld geeft.

Er zijn verschillende soorten ontvangstkoppen. Bij uw keuze voor een LNB is het belangrijk om te overwegen hoeveel en welke satellieten u wilt ontvangen. Ook is het belangrijk om vast te stellen op hoeveel ontvangers u de LNB wilt aansluiten.

Specificaties

Algemeen
Merk Global Invacom

Beste prijs

Astrasat probeert u altijd de beste prijs te bieden. Heeft u ergens anders een betere prijs gevonden? Vertel het ons! Zodat we u hetzelfde product tegen dezelfde prijs kunnen aanbieden, maar met de service die u van ons gewend bent. We zullen uw aanvraag binnen
24 uur behandelen.

Stuur ons een bericht:

* Verplichte velden

Schrijf uw eigen beoordeling

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Product ondersteuning
Prijs
Betrouwbaarheid

Schrijf uw eigen beoordeling