Telefoon Telefonisch bestellen? 050-5793213


Inverto LNB IDLB-OCTL-40 8 uitgangen 40mm LNB

Inverto LNB IDLB-OCTL-40 8 uitgangen 40mm LNB
€ 39,95

Beschikbaarheid Op voorraad

€ 39,95

Snel overzicht

Omschrijving
Inverto LNB IDLB-OCTL-40 Black Pro Octo 8 uitgangen

Meer afbeeldingen

Details

Deze LNB zorgt ervoor dat u maximaal 8 Set-top boxes of 4 Dual-tuner PVR's kunt aansluiten zonder gebruik te hoeven maken van een externe Multi-Switch. De LNB is geschikt voor voor High Definition uitzendingen en biedt een uitstekende ruisgetal en prestaties. De LNB is High Definition Ready en zorgt voor een uitstekende ruisgetal en prestaties. Ontworpen om te voldoen aan strenge specificaties en vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen, deze LNB is een ideale oplossing voor het ontvangen van satelliet-uitzendingen.
 
Specificaties:
• Low Noise figuur (0,2 dB)
• Laag stroomverbruik
• Zeer hoge kruispolarisatie isolatie
• Zeer hoge frequentie stabiliteit
Wat is een LNB?


LNB is een afkorting voor Low Noise Block. Een LNB wordt ook wel ontvangstkop genoemd. De satellietschotel bundelt de radio signalen die uitgezonden worden door de satelliet. Het gebundelde signaal wordt geconcentreerd weerkaatst op de ontvangstkop. Uw schotel installatie dient hiervoor goed afgesteld te zijn. Het is aan te raden om dit door een professionele installateur te laten doen. Wanneer uw schotel installatie juist is afgesteld ontvangt de LNB het satelliet signaal van de satelliet waarop deze is afgesteld. De LNB convergeert het signaal waardoor uw digitale ontvanger beeld geeft.

Er zijn verschillende soorten ontvangstkoppen. Bij uw keuze voor een LNB is het belangrijk om te overwegen hoeveel en welke satellieten u wilt ontvangen. Ook is het belangrijk om vast te stellen op hoeveel ontvangers u de LNB wilt aansluiten.

Specificaties

Algemeen
Merk Inverto

Beste prijs

Astrasat probeert u altijd de beste prijs te bieden. Heeft u ergens anders een betere prijs gevonden? Vertel het ons! Zodat we u hetzelfde product tegen dezelfde prijs kunnen aanbieden, maar met de service die u van ons gewend bent. We zullen uw aanvraag binnen
24 uur behandelen.

Stuur ons een bericht:

* Verplichte velden

Schrijf uw eigen beoordeling

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Product ondersteuning
Prijs
Betrouwbaarheid

Schrijf uw eigen beoordeling