Telefoon Telefonisch bestellen? 050-5793213


Met trots presenteren wij u onze nieuwe website. Tegelijkertijd realiseren wij ons dat het gebruik van een nieuwe website even wennen is. Daarom proberen we samen met u de belangrijkste veranderingen te doorlopen.

 

  

Inloggen (belangrijk!)

Uw account is overgezet naar de nieuwe website. Echter is de gebruikersnaam komen te vervallen. U kunt vanaf heden inloggen met uw e-mail adres en wachtwoord. U gebruikt dus uw e-mail adres in plaats van uw gebruikersnaam.

Producten zoeken

Het zoeken naar een product is vele malen eenvoudiger geworden. Het zoekveld geeft u gerichte resultaten. U kunt ook aan de hand van een product categorie producten zoeken. Op basis van uw wensen (linker kolom) kunt u de product selectie verfijnen.

Product omschrijvingen

We hebben ons product aanbod onder de loep gelegd. Ons streven is om elk product van een klantgerichte omschrijving en goede afbeeldingen te voorzien. Hier zullen we ook in de toekomst aan werken. Naast de verbeterde omschrijvingen bieden we u de juiste specificaties van het product.

Wensprijs

Nieuw op onze website is het invullen van een wensprijs. Heeft u ergens anders een betere prijs gevonden? Laat het ons weten, en we kunnen u waarschijnlijk hetzelfde product tegen dezelfde prijs aanbieden.

Product ondersteuning

Ook nieuw is de product ondersteuning via onze website. U vind downloads zoals handleidingen, firmware en quickguides, leaflets etc. op de service en ondersteuning pagina. Selecteer de product categorie, het merk en vervolgens het product om de beschikbare downloads weer te geven.

5% korting op uw eerste bestelling via onze nieuwe website

Op uw eerste online bestelling via onze nieuwe website geven we u een korting van 5%. U kunt gebruik maken van deze korting door de actie code: "ACTIE" in te vullen tijdens het bestel proces. Deze kortingscode is eenmalig te gebruiken.

 

 


Wat te doen als?


U kunt niet meer inloggen met uw gegevens

Astrasat heeft alle bestaande gebruikers accounts overgezet naar de nieuwe website. Let op: in plaats van een gebruikersnaam dient u nu uw e-mail adres te gebruiken als gebruikersnaam. Mocht het inloggen niet lukken, dan kunt u uw gegevens opvragen door op “wachtwoord vergeten” te drukken. Indien dit geen oplossing biedt kunt u contact opnemen. Wij helpen u graag.


U zoekt een product maar kan het betreffende product niet vinden

Het product aanbod is actueel gemaakt. Dit houdt in dat alle producten die niet langer leverbaar zijn, mogelijk niet meer in de product catalogus te vinden zijn. Neem gerust contact met ons op wanneer u een product wilt bestellen, maar u deze online niet kunt vinden.p>

U komt een ander probleem tegen op onze nieuwe website

Uiteraard hebben wij de website grondig getest. Desondanks is het mogelijk dat u een foutmelding krijgt. Help ons door dit te melden per e-mail of telefoon.