Camper, caravan, touringcar, vrachtwagen, auto of boot. Digitale televisie kan altijd en overal!Het voorjaar staat voor de deur dus menig vrijbuiter bereidt zich voor om het nest te verlaten en er op uit te trekken met de camper of caravan. Het kamperen is nog altijd onmiskenbaar populair. Zeker nu het niet hoeft te ontbreken aan alle gemakken die men zich wenst.Een groeiend aantal campers en caravans beschikt tegenwoordig al over een satelliet televisie installatie. En dat worden er alleen maar meer. Zeker nu er betaalbare en simpele oplossingen zijn.

 

Astrasat biedt u twee handige manieren om het campingassortiment te bekijken:


Campingassortiment

Op de pagina www.astrasat.nl/camping vindt u ons gehele campingassortiment. Digitale ontvangers, satellietschotels, accessoires en nog veel meer: alles wat u nodig hebt om onderweg te kunnen genieten van digitale televisie! Op deze pagina kunt u direct bestellingen plaatsen.

Klik hier om het campingassortiment te bekijken.

 


Campingcatalogus

In onze campingcatalogus leest u alles over digitale televisie op de camping en de benodigdheden zoals geschikte digitale ontvangers. Ook hebben we een aantal ideale campingsets samengesteld waarmee de wensen van diverse gebruikers kunnen worden vervuld.

Klik hier om de campingcatalogus (PDF) te bekijken.