CanalDigitaal introduceert Internet via VDSL
Sinds 12 november biedt CanalDigitaal Internet via VDSL aan. Met deze nieuwe Internetpropositie kan men een internetsnelheid bereiken tot wel 50 Mb/s. Onder de naam Snel Internet zal VDSL ook onderdeel worden van de Alles in 1-pakketten van CanalDigitaal.

De VDSL propositie ‘Snel Internet’ zal in alle combinaties van de huidige “Alles in 1-pakketten” aangeboden worden. Consumenten kunnen kiezen uit verschillende pakketten; maar krijgen altijd de beste digitale en HD beeldkwaliteit. Internet wordt net als onze ADSL propositie aanboden in samenwerking met KPN; zodat een snelle en stabiele verbinding gewaarborgd is. Ook onze VDSL klanten bellen onderling gratis.

Nieuwe uitzendtechniek voor CanalDigitaal-abonnementen
Een aantal televisiezenders zendt vanaf 20 november 2012 uit met een nieuwe uitzendtechniek. De zenders die van uitzendtechniek wijzigen zijn: Brava HD, DiscoveryHD Showcase, Nederland1 HD, NationalGeographic HD, RTL4 HD, RTL8 HD/Penthouse HD.

Nieuwe firmware M7 SAT801
In samenwerking met de fabrikant heeft CanalDigitaal nieuwe ‘firmware’ontwikkeld voor de satellietontvanger M7 SAT801. Firmware is software die in de apparatuur is geprogrammeerd en die de ontvanger aanstuurt.

Nieuw: de HD Startersset
CanalDigitaal introduceert de HD Startersset. Een complete satellietset die ideaal is om thuis te gebruiken of in de vakantiewoning. De set bestaat uit een compacte doos met ondermeer een schotel, een muurbeugel, een HD-satellietontvanger (M7 SAT801) en een CanalDigitaal-smartcard.

Recreatieseizoen 2012 ten einde
We kijken terug op een mooie en lange sportzomer met als sportief hoogtepunt de Olympische Spelen. Op dit moment kunnen klanten met de HD Recreatieset gratis genieten van alle vrij te ontvangen zenders. Vanaf 21 maart 2013 ontvangen zij weer het volledige recreatiepakketaanbod.

Wijziging satellietpositie radiozenders SKY Radio, Veronica en Classic FM
De radiozenders SKY Radio, Radio Veronica en Classic FM verhuizen van satellietpositie. Vanaf heden zenden de 3 radiostations uit via de ASTRA 23,5. Om de 3 populaire radiostations te kunnen blijven ontvangen, heeft de consument minimaal een DUO LNB op zijn schotel nodig.

Wintertijd: tijd voor HBO!
De wintertijd is ingegaan. Het wordt steeds vroeger donker en de tv krijgt weer een belangrijkere rol in huis. Een goed moment om HBO eens in de schijnwerpers te zetten. Bekijk het geweldige aanbod van de komende maanden.

Bron: CanalDigitaal