Homecast heeft vandaag nieuwe software uitgebracht voor de Homecast HS9000, Homecast HS2100 en Homecast HS2000. Door het updaten van de firmware zal uw CanalDigitaal en TV Vlaanderen gecertificeerde satelliet ontvanger met de zeer gewenste AutoFastscan functie worden uitgerust. Dankzij de AutoFastscan functie wordt uw zenderlijst automatisch bijgewerkt zodra CanalDigitaal of TV Vlaanderen zender frequenties wijzigt.

Naast de nieuwe AutoFastscan functie heeft Homecast gewerkt aan de favorietenlijsten. Favorietenlijsten blijven dankzij de update, na een fastscan bewaard. Hiermee is een grote wens van veel gebruikers in vervulling gebracht. Het scannen naar zenders is enorm versneld (Speedy-scan).In alle modellen zijn verbeteringen toegepast in de vertaling van de menu's. Ook zou de stabiliteit van uw satelliet ontvanger verbeterd zijn.

Bij sommige Homecast HS2100 modellen werd de CanalDigitaal kaart geblokkeerd. Deze problemen zijn verholpen dankzij de verbeteringen aan de ECM aanvraag/ camreset

Nieuwe software downloaden
U kunt de nieuwe software downloaden vanaf onze website. Onder service en ondersteuning kunt u het apparaat selecteren waarover uw beschikt. De software kan op een USB stick geplaatst worden en vanaf de USB stick ingeladen worden. Hier treft u ook de officiƫle release notes aan.