Er is nieuwe software uitgebracht voor de Xsarius i-GO HD1 CICD Edition. Deze Full HD ontvanger is onlangs gecertificeerd door CanalDigitaal, TV Vlaanderen en TéléSAT.

U vind downloads voor de Xsarius i-GO HD1 CICD Edition via de service & ondersteuning pagina. Voor een directe download link van software update 4.07 klikt u hier. Deze software is ook te downloaden op www.xsarius.nl.

Xsarius i-GO CICD edition (02-12-2011)

update_main_20111124_xsarius_iGoCICD_4.07.upd

Release note

1. De ontvanger loopt vast om 3 uur s'nachts wanneer de ontvanger in stand-by modus is geschakeld. Dit wordt veroorzaakt doordat de ontvanger probeert om via OTA software te downloaden. In de nieuwe software is dit probleem verholpen en zal de ontvanger niet langer vastlopen.

2. Wanneer met behulp van de numerieke toetsen op de afstandsbediening van kanalen wordt gewisseld geeft de info balk een ander nummer weer dan is ingetoetst. In de nieuwste software is dit probleem verholpen.

Update

Plaats het bestand: "update_main_20111124_xsarius_iGoCICD_4.07.upd" op uw USB stick en sluit de USB stick aan op de USB poort van de ontvanger. De beschikbare software update is gemarkeerd met haakje. Kies de meest recente software en druk op "OK". Het update proces begint. Wacht totdat de ontvanger opnieuw wordt opgestart. Het updaten kan meerdere minuten duren. Schakel de ontvanger niet uit tijdens het updaten.