De populaire CanalDigitaal en TV Vlaanderen gecertificeerde satelliet ontvanger van Xsarius is weer leverbaar. De nieuwe voorraad Xsarius i-GO CICD editie ondersteund de nieuwe AutoFastscan functie waardoor uw zenderlijst automatisch wordt bijgewerkt zodra CanalDigitaal of TV Vlaanderen zender frequenties wijzigt.

De Xsarius i-GO CICD editie wordt geroemd om zijn gebruiksvriendelijkheid en eenvoudige installatie. Dankzij de nieuwe AutoFastscan functie blijft de ontvanger ook in de toekomst een ideale ontvanger voor een ieder die van gebruiksgemak houdt.

Nieuw in ons assortiment is de Xsarius Satmeter HD Plus. Deze HD satellietmeter is geschikt voor het accuraat uitrichten van uw satellietschotel. Nieuw ten opzichte van de Xsarius Satmeter Plus is dat de HD plus geschikt is voor de ontvangst van HD kanalen. Ook beschikt de Xsarius Satmeter HD plus over een aan/uit schakelaar en een AV aansluiting waarmee satellietmeter kan worden aangesloten op uw televisie. Hierdoor fungeert de ontvanger als een FTA HD satellietontvanger. Voor meer informatie over dit product bezoekt u de product pagina.