De Astrasat Sportzomer Actieweken zijn begonnen!


Het is bijna niet voor te stellen, maar het zit er deze zomer toch echt aan te komen; een Europees voetbaltoernooi zonder het Nederlands elftal. Hoewel dit voor velen even wennen zal zijn, hoeft u zich beslist niet te vervelen deze zomer. Het belooft een sportzomer te worden om van te smullen! Astrasat zet alvast een aantal alternatieven voor u op een rij.

EK Voetbal in Frankrijk
Ook zonder het Nederlands elftal blijft er bij het Europees Kampioenschap in Frankrijk genoeg om naar uit te kijken. Zullen onze zuiderburen (als beste Europees land op de wereldranglijst) de hoge verwachtingen waar kunnen maken?

Roland Garros & Wimbledon
Van 16 mei tot 5 juni kunt u genieten van de tennis gladiatoren op het Parijse gravel van Roland Garros. Vervolgens maken ze de overstap naar het gras, waar zij van 27 juni tot 10 juli zullen strijden om de prestigieuze titel van Wimbledon.

Tour de France
Krijgen we dit jaar weer een Tour de France met Nederlanders in de hoofdrol? Vanaf 2 juli barst dit wielergeweld los en maken we ons op voor 3 weken vol spanning op ons puntje van de stoel!

EK atletiek in Amsterdam
Van 6 tot en met 10 juli wordt in Amsterdam het Europees Kampioenschap Atletiek gehouden. 1.300 atleten uit 51 verschillende landen zullen het tegen elkaar opnemen in 46 atletiekdisciplines. Een uniek sportevenement (met volop kans op Nederlands succes) dat voor het eerst gehouden zal worden in Nederland.

Olympische Spelen in Rio
De absolute klapper van deze geweldige sportzomer volgt in Augustus met in Rio de Janeiro de Olympische Spelen, het meest prestigieuze sportevenement ter wereld. Met volop medaille kansen voor Nederland, ligt een top 10 positie in het medaille-klassement zeker binnen de mogelijkheden. Gaan we de prestaties van Londen in 2012 overtreffen?

Wilt u niets missen van al dit sportgeweld? Op de camping met de camper of caravan, op het water met de boot of gewoon lekker thuis op de bank of in de tuin. Met de Astrasat Sportzomer Actieweken mist u niets en kunt u zich opmaken voor een geweldige sportzomer!