Telefoon Telefonisch bestellen? 050-5793213


SAT>IP Multibox Server IDL 400S

SAT>IP Multibox Server IDL 400S
€ 249,00

Beschikbaarheid Op voorraad

€ 249,00

Meer afbeeldingen

Details

De Multibox server IDL 400S is een SAT>IP multi-screen server geschikt voor de ontvangst van 4 satelliet signalen. De Sat>IP box kan de door u geselecteerde televisie en radio kanalen streamen naar 4 verschillende apparaten. Uw tablet, smartphone, game console, of smart TV dient verbonden te zijn met uw thuisnetwerk om satelliet televisie te kunnen bekijken.

 

Het satelliet signaal wordt verspreid via uw internet netwerk. Dit betekend dat u op elk gewenste locatie in huis televisie kunt kijken met uw bestaande IT infrastructuur. De Inverto Multibox IDL400S decodeert het signaal niet. De codering blijft intact. De Inverto Multibox bevat een UPnP server waarmee elk extern aangesloten USB opslagmedium kan worden gebruikt als netwerkschijf. Apparaten verbonden met uw thuisnetwerk kunnen bestanden openen en opslaan op de UPnP server zodra er een opslagmedium is aangesloten op een van de USB poorten.

 

de Multibox ondersteund ook het door SES Astra ontwikkelde SAT>IP protocol. Dit protocol is specifiek ontwikkelt voor een ieder die opzoek is naar een multiscreen oplossing. De Multibox server kan verbonden worden met het thuisnetwerk middles de Ethernet poort of via een HomePlug AV of PLC (Internet over spanningskabel) adapter.

Specificaties

Algemeen
Merk Inverto
Aansluitingen
Aantal tuners 4
Ethernet
USB aansluiting(en) 2
Specificaties
Netwerk protocollen DHCP, HTTP, HTTPS, IGMP, RTCP, RTP, RTSP UPnP Server, UDP, UPnP
Webinterface
Besturingssysteem Linux

Beste prijs

Astrasat probeert u altijd de beste prijs te bieden. Heeft u ergens anders een betere prijs gevonden? Vertel het ons! Zodat we u hetzelfde product tegen dezelfde prijs kunnen aanbieden, maar met de service die u van ons gewend bent. We zullen uw aanvraag binnen
24 uur behandelen.

Stuur ons een bericht:

* Verplichte velden

Schrijf uw eigen beoordeling

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Product ondersteuning
Prijs
Betrouwbaarheid

Schrijf uw eigen beoordeling