Telefoon Telefonisch bestellen? 050-5793213


Selfsat Snipe 2 Twin

Selfsat Snipe 2 Twin

€ 895,00

Aan: € 934,95

Beschikbaarheid Op voorraad

€ 895,00

Aan: € 934,95

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Snel overzicht

.
Selfsat Snipe 2 Twin   +€ 895,00

* Verplichte velden

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Meer afbeeldingen

Details

 

 

Als opvolger van de Snipe serie brengt Selfsat met de nieuwe innovatieve Selfsat Snipe 2 Twin, ’s werelds kleinste en best presterende satelliet antenne op de markt. De Selfsat Snipe 2 Twin heeft een nieuwe versterkte motor, verbeterd antenne vergrendelings- en positioneringssysteem en een vernieuwde mechanic voor een langere levensduur. Hiernaast wordt de Selfsat Snipe 2 Twin geleverd met een uiterst geavanceerde Controller waarmee met 1 druk op de knop de gewenste satelliet gevonden wordt. De Controller is innovatief ontwikkeld met LCD scherm en usb poort.

De Selfsat Snipe 2 Twin beschikt over 2 aansluitingen welke het mogelijk maken om tegelijkertijd op twee verschillende toestellen tv te kunnen kijken (bijvoorbeeld binnen en buiten of gezamelijk met uw buurman.) Tevens is de Selfsat Snipe 2 Twin voorzien van nieuwste HD zoektechniek. Hiermee bent u gegarandeerd om in de toekomst de satelliet te kunnen locken. De Selfsat Snipe 2 Twin maakt gebruik van 3 voorgeprogrammeerde HD zoekfrequenties per satelliet. Deze zijn, indien nodig, door een update via USB op de controller aan te passen. Door het compacte formaat is de Selfsat Snipe 2 Twin gemakkelijk overal mee naar toe te nemen en neer te zetten.
 

 

Versterkte motor

De Selfsat Snipe 2 Twin beschikt over een geheel nieuwe versterkte motor. Door zijn 18:1 gear ratio biedt de Snipe 2 een zeer krachtig en hoog vermogen. 

Verbeterde antenne vergrendelings- en positioneringssysteem

Het verbeterde basis positionering en vergrendelingssyteem houdt de antenne stevig op zijn plek wanneer bijvoorbeeld een camper of caravan zich voortbeweegt. Tevens vouwt de Selfsat Snipe 2 Twin zich automatisch in wanneer motor van de auto of camper gestart wordt. Dit maakt de Selfsat Snipe 2 Twin de ideale antenne om vast te monteren op uw camper of caravan.

Vernieuwde mechanic

Het vernieuwde tandwielhuis van aluminium persgietwerk ondersteunt de drijfassen van Selfsat Snipe 2 Twin, voor een duurzame en langere levensduur.

 

 

Volledig nieuwe controller

Selfsat heeft voor de Snipe 2 Twin een volledig nieuwe innovatieve controller met LCD scherm en usb poort ontwikkeld. De vernieuwde controller maakt het mogelijk om (via de usb-poort) alle ingebouwde antenne programmatuur binnen enkele seconden te upgraden. Hierdoor hoeft de antenne niet gedemonteerd te worden. Daarnaast toont de controller verschillende antenne details voor optimaal gebruik.

Auto Skew

Dankzij de Auto Skew functie zal de Selfsat Snipe 2 Twin automatisch de Skew instellingen optimaliseren en bepalen. Deze skew instelling varieert afhankelijk van uw locatie op aarde (deze innovatie optie is tevens standaard op alle overige Snipe modellen van Selfsat). 

Portable & Monteerbaar

Door het compacte formaat is de Selfsat Snipe 2 Twin gemakkelijk overal mee naar toe te nemen en neer te zetten. Daarnaast wordt de Snipe 2 geleverd met een montageset (bestaande uit: montageplaat, kabel, waterdichte kabeldoorvoer en schroeven) waarmee de antenne kan worden gemonteerd op een camper of caravan

 

 

Satellieten installeren

De Selfsat Snipe 2 Twin beschikt over 9 voorgeprogrammeerde satellieten. Daarnaast kunnen er nog 3 satellieten worden geïnstalleerd met de vernieuwde controller. 

GPS ondersteuning

Door de ingebouwde GPS functie worden GPS coordinaten automatisch doorgegeven en wordt de elevatiehoek sneller bepaald. Zo vindt de Selfsat Snipe 2 Twin zeer snel zijn juiste positie.

Specificaties

Algemeen
Merk SelfSat
Schotel type Vol automatisch, Conventioneel, Autoskew, GPS, Vlak antenne
Afmetingen / gewicht
Hoogte 192 mm
Breedte 515 mm
Diepte 355 mm
Gewicht 10.1 kg
Uitrichten
Uitricht tijd 120 seconde (maximaal)
Zoek hoek (azimuth) 360°
Hellingshoek 15° ~ 90°
Specificaties
Input frequentie 10.7 ~ 12.75 GHz
Polarisatie Verticaal & Horizontaal
Minimum EIRP footprint 50 dbW
Temperatuur bereik -30°C ~ +60°C
Stroomvoorziening 30 W (in zoekmodus)
Inhoud van de verpakking
Inhoud van de verpakking - Selfsat Snipe 2
- Controller
- Signaalkabel (12 meter)
- 12v sigarettenaansteker-adapter
- Montageset bestaande uit: montageplaat, kabel, schroeven en waterdichte kabeldoorvoer
- Luxe koffer
- Nederlandstalige handleiding

Beste prijs

Astrasat probeert u altijd de beste prijs te bieden. Heeft u ergens anders een betere prijs gevonden? Vertel het ons! Zodat we u hetzelfde product tegen dezelfde prijs kunnen aanbieden, maar met de service die u van ons gewend bent. We zullen uw aanvraag binnen
24 uur behandelen.

Stuur ons een bericht:

* Verplichte velden

Schrijf uw eigen beoordeling

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product ondersteuning
Prijs
Betrouwbaarheid
Kwaliteit

Schrijf uw eigen beoordeling