Telefoon Telefonisch bestellen? 050-5793213


Selfsat Snipe Pro Max

Selfsat Snipe Pro Max
€ 1.649,00

Beschikbaarheid Niet in voorraad

€ 1.649,00

Snel overzicht

omschrijving

Meer afbeeldingen

Details

 

De Selfsat Snipe Pro Max is een innovatie vlakke satellietschotel van zeer hoge kwaliteit. De Selfsat Snipe Pro Max is een nieuwe, professionele uitvoering van de succesvolle Selfsat Snipe.
De Pro serie heeft een nog sterker mechanisme dat automatisch invouwt als de motor van de camper of auto gestart wordt. Bovendien beschikt de Pro serie over een grotere hoek, auto update, GPS met een backupbatterij en ondersteuning voor zowel DVB-S en DVB-S2.De satelliet antenne is zeer compact: 511 mm breed en 491 mm hoog en valt dankzij het compacte en stijvolle ontwerp niet op op uw caravan, auto of camper.

De ontvangst kwaliteit van de Selfsat Snipe Pro Max is erg goed. Het gepatenteerde systeem van Selfsat met Wave Guide Horn Array Functie absorbeert het satelliet signaal direct zonder deze te reflecteren.

De Selfsat Snipe Pro Max is voorgeprogrammeerd voor het gebruik van 9 satellieten (waaronder Astra1, Astra2, Astra3, Hotbird, etc.). Dankzij dit automatische systeem en de autoskew functie richt de antenne zichzelf accuraat uit.

 


AUTO SKEW

De Skew op een schotel antenne is vereist om de schotel zowel horizontaal als verticaal exact uit te lijnen met de satelliet. Elke satelliet is op een verschillende hoogte gepositioneerd. Dankzij de Auto Skew functie kan de ontvangst geoptimaliseerd worden. De schotel skew instelling varieert afhankelijk van uw locatie op aarde. Bij een schotel met auto skew functie zal de schotel automatisch de Skew instellingen bepalen. Deze innovatie optie is standaard op alle Snipe modellen van Selfsat.

AUTO UPDATE

Als er veranderingen zijn in satellietdata zal de Snipe Pro Max automatisch zoeken naar de nieuwste informatie en deze opslaan.

GROTE HOEK

Met een bredere hoogtehoek van 5 tot 90 graden heeft de Snipe Pro Max een dekking tot zelfs het meest noordelijke punt van Scandinavie. Drie assen zorgen dat er optimaal gericht wordt op de gekozen satelliet.

SATELLIETEN INSTALLEREN

De Selfsat Snipe Pro Max beschikt over negen geprogrammeerde EU satellieten en u kunt zelf nog drie satellieten installeren met de meegeleverde controller.

GPS MET BACKUPBATTERIJ

Geintegreerde batterij in de SIRF4 chipset zorgt voor het sneller GPS zoeken.

STROOMBESPARINGSMODUS

Stroombesparende antenne met een standby van maar 100mA.

DVB-S2

De Selfsat Snipe Pro Max ondersteund zowel DVB-S en DVB-S2, hierdoor is de hardware bestand op de toekomst. De zoekfunctie beschikt over zowel DVB-S en DVB-S2.

AUTOMATISCH INVOUWEN

De Selfsat Snipe Pro Max vouwt zich automatisch in als de auto of camper start of sneller beweegt dan 20 kilometer per uur.

Specificaties

Algemeen
Merk SelfSat
Schotel type Vol automatisch, Autoskew, GPS, Vlak antenne
Afmetingen / gewicht
Hoogte 638 mm
Breedte 515 mm
Diepte 246 mm
Gewicht 16,5 kg
Uitrichten
Uitricht tijd 120 seconde (maximaal)
Zoek hoek (azimuth) 390°
Hellingshoek 5° - 90°
Inhoud van de verpakking
Inhoud van de verpakking Selfsat Snipe Pro
- Controller
- Stroomkabel
- Controllerkabel
- Signaalkabel (12 meter)
- 12v sigarettenaansteker-adapter
- Montageset (bestaande uit: montageplaat, kabel, waterdichte kabeldoorvoer en schroeven
- Kabelhouder
- Kabelconnector
- Controllerhouder
- Gebruikshandleiding

Beste prijs

Astrasat probeert u altijd de beste prijs te bieden. Heeft u ergens anders een betere prijs gevonden? Vertel het ons! Zodat we u hetzelfde product tegen dezelfde prijs kunnen aanbieden, maar met de service die u van ons gewend bent. We zullen uw aanvraag binnen
24 uur behandelen.

Stuur ons een bericht:

* Verplichte velden

Downloads

View FileSelfsat Snipe brochure    Size: (2.59 MB)

Brochure van de Selfsat producten van Astrasat

Schrijf uw eigen beoordeling

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product ondersteuning
Prijs
Betrouwbaarheid
Kwaliteit

Schrijf uw eigen beoordeling