Telefoon Telefonisch bestellen? 050-5793213


Selfsat Snipe Plus

Selfsat Snipe Plus
€ 899,00

Beschikbaarheid Op voorraad

€ 899,00

Snel overzicht

omschrijving

* Verplichte velden

€ 899,00

Meer afbeeldingen

Details

De Selfsat Snipe Plus is een innovatieve vlakantenne. De vol automatische satelliet antenne is tot stand gekomen met de volgende drie uitgangspunten. De antenne is gemakkelijk in gebruik. Heeft sterke ontvangst van satellietsignalen en is overal gemakkelijk te gebruiken, waar en wanneer dan ook.

 

De satelliet antenne is zeer compact. De antenne is 454MM breed en 316MM hoog. De Selfsat Snipe Plus is portable maar kan ook vast worden gemonteerd op uw caravan of camper. Wanneer de satelliet antenne op uw caravan of camper is gemonteerd heeft deze indien ingeklapt een hoogte van 188mm hoog. In gebruik kan deze maximaal 422 MM hoog worden.

De ontvangst kwaliteit van de Selfsat Snipe Plus is erg goed. Het gepatenteerde systeem van Selfsat met Wave Guide Horn Array Functie absorbeert het satelliet signaal direct zonder deze te reflecteren.

De Selfsat Snipe Plus is voorgeprogrammeerd voor het gebruik van 9 satellieten (waaronder Astra1, Astra2, Astra3, Hotbird, etc.). Dankzij dit automatische systeem en de autoskew functie richt de antenne zichzelf accuraat uit. Voor ieder die overgaat tot aankoop van de Selfsat Snipe Plus is het gebruiksgemak een groot verkoop argument.

De schotel heeft een rijbeveiliging ingebouwd. Wanneer u met een snelheid boven 10 kilometer per uur rijdt zal de schotel automatisch inklappen. De Selfsat Snipe Plus kan niet gebruikt worden tijdens rit of vaart.


PORTABLE EN MONTBEERBAAR

De Selfsat Snipe Plus is dankzij het compacte formaat makkelijk over mee naar toe te nemen en neer te zetten. De Snipe wordt geleverd met een montageset (bestaande uit: montageplaat, kabel, waterdichte kabeldoorvoer en schroeven, zodat u de antenne ook kunt monteren op bijvoorbeeld uw camper of caravan.

AUTO SKEW

De Skew op een schotel antenne is vereist om de schotel zowel horizontaal als verticaal exact uit te lijnen met de satelliet. Elke satelliet is op een verschillende hoogte gepositioneerd. Dankzij de Auto Skew functie kan de ontvangst geoptimaliseerd worden. De schotel skew instelling varieert afhankelijk van uw locatie op aarde. Bij een schotel met auto skew functie zal de schotel automatisch de Skew instellingen bepalen. Deze innovatie optie is standaard op alle Snipe modellen van Selfsat.

SATELLIETEN INSTALLEREN

De Selfsat Snip beschikt over negen geprogrammeerde EU satellieten en u kunt zelf nog drie satellieten installeren met de meegeleverde controller.

GPS ONDERSTEUNING

Doordat de schotel deze functie heeft ingebouwd worden de GPS coordinaten doorgegeven en wordt de elevatiehoek sneller bepaald en vindt de schotel de juiste positie sneller.


Specificaties

Algemeen
Merk SelfSat
Schotel type Vol automatisch, Autoskew, GPS, Vlak antenne
Afmetingen / gewicht
Hoogte 422MM (maximale hoogte)
Breedte 454MM
Diepte 188MM
Gewicht 10 kg
Inhoud van de verpakking
Inhoud van de verpakking Selfsat Snipe
- Controller
- Signaalkabel (12 meter)
- 12v sigarettenaansteker-adapter
- Montageset
(bestaande uit: montageplaat, kabel, waterdichte kabeldoorvoer en schroevenr
- Luxe koffer
- Gebruikshandleiding

Beste prijs

Astrasat probeert u altijd de beste prijs te bieden. Heeft u ergens anders een betere prijs gevonden? Vertel het ons! Zodat we u hetzelfde product tegen dezelfde prijs kunnen aanbieden, maar met de service die u van ons gewend bent. We zullen uw aanvraag binnen
24 uur behandelen.

Stuur ons een bericht:

* Verplichte velden

Schrijf uw eigen beoordeling

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Product ondersteuning
Prijs
Betrouwbaarheid

Schrijf uw eigen beoordeling