Telefoon Telefonisch bestellen? 050-5793213


Prijzen

Prijzen zijn inclusief 21% BTW en in EURO. Prijs-, model- en uitvoeringswijzigingen en typefouten zijn voorbehouden. De orderkosten/rembourskosten bedragen € 7,- per bestelling.

Betaling en levering

Op werkdagen voor 17:00 besteld, mits voorradig en na onvangst van betaling, zal uw bestelling over het algemeen de volgende dag bij u worden aangeboden.

Alle bestellingen worden meestal binnen 1 werkdag per e-mail bevestigd. Vergeet derhalve niet uw e-mailadres te vermelden. Houd er rekening mee dat overboekingen van de giro naar de bank gemiddeld 3 werkdagen kan duren.

Voorraad status

Er kunnen geen rechten worden ontleent aan onze voorraad status. Wij proberen onze voorraad status zo actueel mogelijk te houden. Indien een product niet op voorraad blijkt proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk af te leveren.

Verkoopovereenkomst

De verkoopovereenkomst komt pas tot stand nadat de betaling door Astrasat Discount ontvangen is, indien tussen het moment van bevestigen van de order en tussen het moment van betalen een prijswijziging optreedt behoudt Astrasat Discount zich het recht voor deze wijziging door te berekenen.

Niet goed - geld terug

U kunt ons vanzelfsprekend ook verzoeken om herstel, vervanging of levering van het ontbrekende. Retourbetaling vindt zo snel mogelijk plaats en in ieder geval binnen 14 dagen nadat u uw klacht kenbaar heeft gemaakt. U bent gehouden binnen een redelijke termijn na constatering van het gebrek, maar uiterlijk binnen 8 dagen na ontvangst van het artikel, daarvan via de e-mail melding te doen bij onze klantenservice [email protected] binnen 2 werkdagen ontvangt u een bevestiging van uw melding. U dient het ontvangen artikel direct na onze bevestiging aan ons retour te zenden in de orginele verpakking, inclusief alle toebehoren (kabels, CD's, diskettes, boekjes etc.).

Garantie

Alle artikelen worden geleverd met fabrieksgarantie. Informatie hierover treft u aan in de documenten bij het produkt. In enkele gevallen betekent dit garantie on-site, d.w.z. reparatie of omruiling bij u thuis of op de werkplek.

Om gebruik te maken van uw garantie stuurt u een e-mail naar onze Technische Dienst [email protected] U ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging met daarin het benodige RMA-nummer en een beschrijving van de te volgen procedure.

Indien deze garantieperiode reeds verlopen is zal het defecte artikel ter reparatie aan de leverancier worden aangeboden. Zodra wij het artikel retour hebben ontvangen zullen wij het zo snel mogelijk weer naar u opsturen.

Privacyverklaring

Uw klantgegevens worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van het doel waarvoor u ze heeft verstrekt: het zo goed mogelijk verwerken van uw bestelling(en) en u zo goed mogelijk informeren over marktontwikkelingen.
Voor dit laatste doel verspreiden wij een e-mailnieuwsbrief. Als u geen prijs (meer) stelt op deze email-nieuwsbrief dan kunt u zich afmelden via de hoofdpagina van deze site.

Uw persoonlijke gegevens worden NIET aan derden verstrekt.

Geldigheid

Op al onze diensten, artikelen, prijzen enzovoorts is de Nederlandse wet- en regelgeving van toepassing.

Programeerapparatuur & smartcards

Wij wijzen U erop dat het gebruik van onze producten voor het gratis kijken naar betaalde TV zenders in Europa strafbaar is. De producten zijn bedoeld voor persoonscontrole, toegangs systemen en andere mobiele data opslag toepassingen. Wie de cards gebruikt om illegaal TV zenders te ontvangen in Europa maakt zich schuldig aan een strafbaar feit. Astrasat Discount is niet aansprakelijk voor de gevolgen en/of schade door illegaal gebruik van onze producten. U zult geen instructies vinden voor illegale activiteiten. U gaat met onze voorwaarden akkoord door het binnengaan van de shop en/of producten aan te schaffen. Op alle programeerbare smartcards kunnen wij geen garantie geven. WIJ BEANTWOORDEN EN ONDERSTEUNEN GEEN VRAGEN DIE TE MAKEN HEBBEN MET HET VRIJSCHAKELEN VAN BETAALDE TV PROGRAMMA'S.

Veiling

Veiling is uitsluitend voor consumenten, dealers mogen niet meebieden. De producten die via de veiling worden verkocht kunnen licht beschadigd zijn. Behandelingskosten voor de veiling zijn € 10,-