Telefoon Telefonisch bestellen? 050-5793213


Veel gestelde vragen

Op deze pagina vindt u veel gestelde vragen. Raadpleeg deze pagina voor informatie en hulp bij het oplossen van problemen. Wanneer de antwoorden op deze pagina geen oplossing bieden kunt u ons bellen op 050-5793213

1.Problemen oplossen
Problemen op onze website
1.1 Ik kan niet inloggen met mijn gegegevens
1.2 Ik zie geen dealer prijzen

1. Problemen oplossen


1.1 Ik kan niet inloggen met mijn gegevens
U probeert in te loggen maar het lukt niet. Controleer eerst uw gegevens. U dient in te loggen met uw e-mailadres en het juiste wachtwoord. Wanneer u uw wachtwoord bent vergeten kunt u uw wachtwoord opvragen. Volg alstublieft de volgende stappen wanneer u uw gegevens juist heeft ingevoerd maar nog steeds niet kunt inloggen. Verwijder de volledige browser geschiedenis van uw browser. Het is mogelijk dat verkeerde inloggegevens in de browser geschiedenis zijn opgeslagen. Probeer nogmaals in te loggen.


1.2 Ik zie geen dealer prijzen
Ten opzichte van onze vorige website zijn er een aantal dingen gewijzigd aan de weergave van dealer prijzen. Om dealer prijzen te kunnen zien dient u te beschikken over een dealer account en ingelogd te zijn. Voor meer informatie over dealerschap bezoekt u onze dealer pagina.

De prijzen zijn op twee manieren op te vragen. U kunt een prijslijst laden van alle producten in onze online webshop. De laadtijd van de prijslijst kan enige momenten duren omdat alle prijzen uit onze database moeten worden gehaald. De consumenten prijs wordt standaard weergegeven bij de producten. Om op een product pagina de betreffende dealer prijzen te kunnen zien dient u het betreffende product te configureren alvorens de dealer prijzen worden weergegeven.