Telefoon Telefonisch bestellen? 050-5793213


Smartcard activeren

Bij de aankoop van een nieuwe CanalDigitaal smartcard zal deze geactiveerd moeten worden voordat u deze kunt gebruiken. De smartcard kan eenmalig worden geactiveerd via telefoon, SMS of via de website van CanalDigitaal. De smartcard kan alleen worden geactiveerd als de ontvanger aan staat en de smartcard op correcte wijze, is ingevoerd. Zet uw ontvanger op één van de Nederlandse zenders.


Activeren via SMS

U kunt uw smartcard via SMS activeren door uw smartcard nummer naar 06-44 300 300 te sms'en. Dit is tegen normaal mobiel tarief. De smartcard word direct geactiveerd zodra CanalDigitaal de sms heeft ontvangen. U ontvangt geen terugmelding via SMS.


Activeren via telefoon

activeren via telefoon


Heractivatie

Als uw smartcard enkele weken buiten gebruik is zal er geen beeld meer vertoond worden op het CanalDigitaal zenderaanbod. U heeft dan de maandelijkse update van de codering gemist. Om weer beeld te ontvangen, is een heractivatie signaal nodig. De smartcard kan alleen worden geactiveerd als uw ontvanger aan staat en de smartcard op correcte wijze, met chip naar boven, is ingevoerd. Zet uw ontvanger op één van de Nederlandse zenders.


Hulp nodig?

Lukt het niet om de smartcard te activeren? dan helpen we u graag in onze winkel!