Telefoon Telefonisch bestellen? 050-5793213


TechniSat Audiomaster BT

TechniSat Audiomaster BT
€ 479,99

Beschikbaarheid Op voorraad

€ 479,99

Meer afbeeldingen

Details

De Audiomaster BT biedt u home cinema-geluid in een uiterst compacte behuizing. Met zijn oppervlak van 50 x 30 cm en een hoogte van 6,5 cm is deze compacte soundbar gemakkelijk onder de voet van uw televisie plaatsen. De soundbar kunt u direct verbinden met een kabel naar uw TV of via uw digitale set-top-box.


De Audiomaster BT heeft een hoogwaardige virtuele surround kwaliteit. Playout garandeert een eersteklas geluidservaring - zonder extra apparaat, zoals een AV-Receiver. Het apparaat bied ondersteuning aan van Dolby Digital ™ decodering en DTS TruSurround ™. De playout Stereo is perfect voorbereid voor de playout van muziek. De Audiomaster BT kan worden aangesloten op een Blu-ray speler of op andere audiobronnen. Met de mogelijkheid van Bluetooth Audio Streaming, is de Audiomaster BT in staat om muziek draadloos van uw mobiele apparaten af te spelen. De soundbar is voorzien van een subwoofer aansluiting hierdoor kan de Soundbar worden uitgebreid tot een volledige 2.1-systeem.

 

 Bluetooth Audio Streaming

Bluetooth Audio Streaming maakt het mogelijk om uw opgeslagen muziek draadloos met de soundbar af te spelen zonder enig vorm van kwaliteit verlies. Verschillende mobiele apparaten, zoals smartphones en tablet beschikken over Bluetooth functionaliteit, geniet optimaal van uw favoriete muziek.
4 x 50 Watt

4 x 50 Watt muziek performance voor een vol geluid in perfecte kwaliteit

.Geïntegreerde subwoofer

De geïntegreerde subwoofer heeft een warme en volle beat. Via RCA kan de soundbar worden uitgebreid tot een volledig 2.1 audio-systeem.
Helder LED display

De slimme geïntegreerde LED zorgt voor de weergave van de laatste status van het systeem.Vooraf geïnstalleerde TechniSat afstandsbediening

Met de vooraf geïnstalleerde TechniSat afstandsbediening codes kan de soundbar worden in- / en uitgeschakeld en het volume worden aangepast met de tv-afstandsbediening.

Specificaties

Algemeen
Merk TechniSat

Beste prijs

Astrasat probeert u altijd de beste prijs te bieden. Heeft u ergens anders een betere prijs gevonden? Vertel het ons! Zodat we u hetzelfde product tegen dezelfde prijs kunnen aanbieden, maar met de service die u van ons gewend bent. We zullen uw aanvraag binnen
24 uur behandelen.

Stuur ons een bericht:

* Verplichte velden

Schrijf uw eigen beoordeling

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Product ondersteuning
Prijs
Betrouwbaarheid

Schrijf uw eigen beoordeling