Telefoon Telefonisch bestellen? 050-5793213


VU + Zero 4K PVR Kit

VU + Zero 4K PVR Kit

€ 37,95

Aan: € 206,95

Beschikbaarheid Op voorraad

€ 37,95

Aan: € 206,95

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Snel overzicht

.
VU+ Zero 4K PVR Kit   +€ 37,95

* Verplichte velden

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Meer afbeeldingen

Details

Leverbaar vanaf 12 maart 2018


VU + Zero 4K Plug & Play PVR Kit zonder HDD

 
Met de VU + Zero 4K PVR Kit en een harde schijf zet je je ontvanger om van een zapper tot een volwaardige harddiskrecorder.

VU + Zero 4K Plug & Play PVR Kit zonder HDDDe PVR-set is geschikt voor de VU + Zero 4K en heeft ruimte voor harde schijven met een geometrische afmeting van 2,5 inch. Een beperking op de installeerbare harde schijfcapaciteit bestaat niet vanwege de huidige software van de VU + -apparaten.
Als de harde schijf in het dockingstation is geïnstalleerd, wordt de extensie eenvoudig aan de VU + Zero 4K bevestigd. De combinatie van PVR Kit en Zero 4K wordt gedaan zonder de installatie van extra schroeven en kabels - Plug & Play.

Zodra de PVR-kit inclusief de harde schijf is aangesloten op de VU + Zero 4K, kunt u direct aan de slag en opnemen met uw VU + Zero 4K-uitzendingen. U zult nooit meer een show, documentaire of film missen - programmeer gewoon een opname en bekijk deze indien nodig.

Specificaties

Algemeen
Merk Vu+

Beste prijs

Astrasat probeert u altijd de beste prijs te bieden. Heeft u ergens anders een betere prijs gevonden? Vertel het ons! Zodat we u hetzelfde product tegen dezelfde prijs kunnen aanbieden, maar met de service die u van ons gewend bent. We zullen uw aanvraag binnen
24 uur behandelen.

Stuur ons een bericht:

* Verplichte velden

Schrijf uw eigen beoordeling

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Betrouwbaarheid
Kwaliteit
Product ondersteuning
Prijs

Schrijf uw eigen beoordeling