Telefoon Telefonisch bestellen? 050-5793213


Xsarius i-GO accessoires set

Xsarius i-GO accessoires set
€ 24,95

Beschikbaarheid Op voorraad

€ 24,95

Snel overzicht

omschrijving

* Verplichte velden

€ 24,95

Meer afbeeldingen

Details

De digitale satelliet ontvanger Xsarius i-GO is erg populair onder kampeerders. De ontvanger is namelijk CanalDigitaal en TV Vlaanderen gecertificeerd en mede dankzij de 12V aansluiting erg geschikt voor gebruik in uw camper of caravan.

De Xsarius i-GO accessoires set is speciaal samengesteld voor kampeerders. Met de accessoires set kan de digitale ontvanger namelijk op een ergonomische plek in uw camper of caravan worden geplaatst. De accessoires set wordt echter ook veel besteld door iedereen die thuis de ontvanger buiten het zicht wenst te plaatsen.

De Xsarius i-GO CICD wordt tussen de twee aluminium montage brackets geplaatst. Ook inbegrepen in deze set is het externe infrarood oog. Door het aansluiten van een extern infrarood oog kunt u de Xsarius i-GO bedienen met behulp van de afstandsbediening. Het infrarood oog kan ook gebruikt worden voor andere digitale ontvangers met een IR aansluiting.

Standaard inhoud Xsarius i-GO accessoires set
• 2 alluminium montage brackets• Extern infrarood oog
• HDMI kabel
alumium brackets

2x Aluminium montage bracket
Alluminium montage bracket

IR oog Extern infrarood oog
Wanneer uw digitale ontvanger over een infrarood aansluiting beschikt kunt u de ontvanger volledig weg werken met een infrarood oog. Door het aansluiten van een extern infrarood oog kunt u de ontvanger alsnog bedienen met behulp van de afstandsbediening. Zodoende heeft u niet alle apparatuur in het zicht staan. Bovendien is het een erg ergonomische oplossing voor bijvoorbeeld uw camper, vrachtwagen, caravan of boot. Waarbij het belangrijk is om uw ruimte zo efficient mogelijk te gebruiken. De lengte van het snoer is een meter.
Hoogwaardige HDMI kabel Hoogwaardige HDMI kabel
2 meter hoogwaardige HDMI kabel. Door deze hoogwaardige HDMI kabel kunt u kijken naar de beste beeldkwaliteit.
Optioneel
• 12V kabel (auto lader)• Waterdichte doorvoer venster
12V autolader 12V autolader
De Xsarius i-GO CICD edition heeft een 12V aansluiting waarmee de ontvanger kan worden voorzien van stroom. Met de 12V autolader kan u de ontvanger van stroom voorzien.
Waterdichte doorvoer kabel Waterdichte doorvoer venster
U wilt de kabel niet door het raam van de caravan of camper laten lopen? Dan maakt u een waterdichte doorvoer op de buitenwand. Het waterdichte doorvoer venster is compact, eenvoudig te monteren en wordt geleverd met 3 meter kabel en connectors.

Specificaties

Algemeen
Merk Xsarius

Beste prijs

Astrasat probeert u altijd de beste prijs te bieden. Heeft u ergens anders een betere prijs gevonden? Vertel het ons! Zodat we u hetzelfde product tegen dezelfde prijs kunnen aanbieden, maar met de service die u van ons gewend bent. We zullen uw aanvraag binnen
24 uur behandelen.

Stuur ons een bericht:

* Verplichte velden

Schrijf uw eigen beoordeling

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Product ondersteuning
Prijs
Betrouwbaarheid

Schrijf uw eigen beoordeling