Telefoon Telefonisch bestellen? 050-5793213


Xsarius SG-3100 DiSEqC H-H mount

Xsarius SG-3100 DiSEqC H-H mount
€ 49,95

Beschikbaarheid Niet in voorraad

€ 49,95

Snel overzicht

Met de Xsarius SG-3100 DiSEqC H-H mount kunt u uw satellietschotel motoriseren. Met een gemotoriseerde satelliet schotel kunt u met behulp van uw afstandsbediening uw satellietschotel afstellen. Zo ontvangt u het signaal van diverse satellieten snel en geruisloos en kunt u genieten van vele televisie en radio kanalen.

De Xsarius SG-3100 DiSEqC H-H mount werkt via DiSEqC 1.2 & USALS en kenmerkt zich door de zeer snelle en geruisloze accelaratie “Ultra Speedy”. De motor wordt geleverd in het zwart. Deze sluit vaak goed aan op de kleur van uw schotel.

Meer afbeeldingen

Details

Met de Xsarius SG-3100 DiSEqC H-H mount kunt u uw satellietschotel motoriseren. Met een gemotoriseerde satelliet schotel kunt u met behulp van uw afstandsbediening uw satellietschotel afstellen. Zo ontvangt u het signaal van diverse satellieten snel en geruisloos en kunt u genieten van vele televisie en radio kanalen. De Xsarius SG-3100 DiSEqC H-H mount werkt via DiSEqC 1.2 & USALS en kenmerkt zich door de zeer snelle en geruisloze accelaratie “Ultra Speedy”. De motor wordt geleverd in het zwart. Deze sluit vaak goed aan op de kleur van uw schotel.

Specificaties

Algemeen
Merk Xsarius
Specificaties
Protocol DisEqC 1.2
Ondersteund antenna tot 120 cm max
Draai snelheid 1.9º per seconde (bij 13V), 2.5º per seconde (bij 18V)
Azimuth draaihoek 80º oost ~ 80º west (160º totaal)
Elevatie hoek 25 ~ 75º
Aantal satellietposities 60
Calibratie functie Ja
Handmatige bediening mogelijk Ja
Input/Output voltage onbekend
Stroomverbruik onbekend

Beste prijs

Astrasat probeert u altijd de beste prijs te bieden. Heeft u ergens anders een betere prijs gevonden? Vertel het ons! Zodat we u hetzelfde product tegen dezelfde prijs kunnen aanbieden, maar met de service die u van ons gewend bent. We zullen uw aanvraag binnen
24 uur behandelen.

Stuur ons een bericht:

* Verplichte velden

Schrijf uw eigen beoordeling

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Product ondersteuning
Prijs
Betrouwbaarheid
Kwaliteit

Schrijf uw eigen beoordeling