Telefoon Telefonisch bestellen? 050-5793213


Xsarius SmartWI²

Xsarius SmartWI²
€ 99,00

Beschikbaarheid Niet in voorraad

€ 99,00

Snel overzicht

omschrijving

Meer afbeeldingen

Details

Let op: Niet voor geschikt Canal Digitaal gecertificeerde ontvangers, bijv M7 en de witte CanalDigitaal module's

Met de Xsarius SmartWi2 kunt u één originele smartcard delen met meerdere ontvangers. De Xsarius SmartWi2 multiroom oplossing is in samenwerking met SmartWi ontwikkelt en door Xsarius voorzien van volledige ondersteuning voor de Benelux markt. Zo is de multiroom oplossing aan de hand van de Nederlandstalige handleiding in zes eenvoudige stappen te installeren.

 

De Xsarius SmartWi2 hoofdunit maakt verbinding met uw digitale ontvanger(s) doormiddel van een draadloze clientkaart die u in de kaartlezer van uw digitale ontvanger dient te plaatsen. De SmartWi2 is een bruikbare oplossing wanneer u thuis meer dan één ontvanger gebruikt. Door gebruik te maken van de Xsarius Smartwi2 multiroom oplossing is een extra smartcard overbodig. En kunt u in uw hele huis gaan genieten van HDTV.

Specificaties

Algemeen
Merk Xsarius

Beste prijs

Astrasat probeert u altijd de beste prijs te bieden. Heeft u ergens anders een betere prijs gevonden? Vertel het ons! Zodat we u hetzelfde product tegen dezelfde prijs kunnen aanbieden, maar met de service die u van ons gewend bent. We zullen uw aanvraag binnen
24 uur behandelen.

Stuur ons een bericht:

* Verplichte velden

Schrijf uw eigen beoordeling

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Betrouwbaarheid
Kwaliteit
Product ondersteuning

Schrijf uw eigen beoordeling