Telefoon Telefonisch bestellen? 050-5793213


Coolstream Tank (Cable / Sat)

Coolstream Tank (Cable / Sat)
€ 299,00

Beschikbaarheid Op voorraad

€ 299,00

Snel overzicht

omschrijving

* Verplichte velden

€ 299,00

Meer afbeeldingen

Details

Coolstream Tank

Revolutionair ontwerp, onbeperkte mogelijkheden en haarscherp beeld. Kort gezegd is de Coolstream Tank een sublieme ontvanger met ongekende mogelijkheden. Het Neutrino HD besturingssysteem levert zeer stabiele prestaties.
 

LET OP!Standaard is de Coolstream Tank uitgerust met twee vaste DVB-S2 tuners, u kunt ervoor kiezen om de Coolstream Tank uit te breiden door gebruik te maken van de verwisselbare PnP tuner slots (DVB-S2 of DVB-C). Zo kunt u de Coolstream Tank met maximaal 4 tuners uitrusten.

 

Glas helder en haarscherp beeld

De Coolstream Tank is een Full HD ontvanger. Dankzij de hogere resolutie van High Definition TV komen films en televisie programma’s het beste tot hun recht. De beelden zijn glashelder en haarscherp. Coolstream ontvangers staan bekend om de uitstekende beeldkwaliteit. U en uw familie kunnen gaan genieten van vele HD programma’s. Maar ook zeker opvallend is de goede beeldkwaliteit van SD kanalen (zowel in MPEG2 als MPEG4). De combinatie van hardware componenten zorgt voor een uitmuntende beeldverwerking.

Gelijktijdig kijken en opnemen

Deze krachtpatser beschikt over maar liefst 4 tuners waarvan twee verwisselbaar. De Coolstream Tank beschikt over 2 vaste DVB-S2 tuners voor de ontvangst van satelliet televisie. Daarnaast biedt de Coolstream Tank plaats aan twee verwisselbare PnP tuners. Deze kunnen worden ingericht met DVB-S2 of DVB-C tuners. Dankzij de grote hoeveelheid tuners kunt u meerdere programma’s opnemen terwijl u naar uw favoriete programma kijkt. U kunt maximaal zeven kanalen opnemen en tegelijkertijd naar een achtste kanaal kijken. U hoeft nooit meer uw favoriete programma’s te missen.

Opname mogelijkheden

De Coolstream Tank biedt plaats aan een interne SATA hardeschijf. De Harde schijf bracket is geschikt voor de montage van een 2,5″ of een 3,5″ harde schijf. Ook is het mogelijk om een externe e-Sata harde schijf aan te sluiten op de e-Sata poort. Deze poort bevindt zich aan de achterzijde van de ontvanger. Wanneer u veel gelijktijdige opnames maakt is het aanbevolen om gebruik te maken van een interne SATA harde schijf. Ook op de 3 USB poorten waarover de Coolstream Tank beschikt kan een extern opslag medium aangesloten worden.
 

Stijlvol en compact ontwerp

De behuizing van de Coolstream Tank is stijlvol en compact vormgegeven. Het voorpaneel is geraffineerd afgewerkt met mooie details, zoals de subtiele logo’s en verlichte bedieningsknoppen. De stand-by knop op de voorzijde van de ontvanger is LED verlicht. In het menu van de ontvanger is het mogelijk om de LED eigenschappen in te stellen. Zo kunt u de karakteristieke details geheel naar uw eigen wensen instellen. Op het heldere OLED display wordt relevante informatie weergegeven.

Radiozenders

Met de Coolstream Tank geniet u niet alleen van televisie. De Coolstream Tank beschikt tevens over een zogeheten radio modus. U kunt luisteren naar diverse radio kanalen die worden uitgezonden via de satelliet. Naast de gebruikelijke radiozenders zijn er tal van internet radiozenders die u kunt beluisteren. Dankzij de Icecast applicatie kunt u duizenden MP3 radiostreams via het internet afspelen. U kunt genieten van een enorme hoeveelheid radiozenders.

Timers

Door het instellen van timers hoeft u nooit meer uw favoriete programma’s te missen. Wanneer u niet thuis bent stelt u van tevoren een opname timer in. De Coolstream Tank zal zichzelf automatisch inschakelen en het programma opnemen. Om automatisch naar een ander kanaal te schakelen kunt u ook een zaptimer instellen. Ideaal wanneer u de tijd niet in de gaten wilt houden. De Coolstream schakelt voordat het programma begint naar het juiste kanaal.
 

Coolstream Tank

Bediening via uw PC

Wanneer de ontvanger is aangesloten in uw thuisnetwerk kan er gebruik gemaakt worden van de (Yweb) web interface. Via uw computer kunt u de ontvanger instellen en bedienen. Via de Yweb interface is het ondermeer zeer eenvoudig om snel een favorietenlijst te maken en de zenders naar uw wens te ordenen.

Foto's bekijken op uw TV

Veel fotocamera’s maken gebruik van een SD kaart. Dankzij de SD kaartlezer in de Coolstream Tank kunt u uw persoonlijke foto’s (.JPG) direct op uw televisie weergeven. Zo kunt u gemakkelijk en snel al uw vakantie foto’s aan uw familie laten zien zonder deze eerst op de computer te moeten zetten.

Single & Multi EPG

De elektronische programma gids (EPG) toont het uitzendschema. Neutrino HD beschikt over een Single en Multi EPG. De Single EPG toont de programmering van het kanaal waarop u afgestemd bent. In de Multi EPG wordt de programmering van meerdere zenders getoond.
 

Favorietenlijsten

Creeer zoveel favorietenlijsten als u wenst. De zendervolgorde in de eerste favorietenlijst bepaald de nummering van de kanalen. U kunt uw favorietenlijsten aanmaken of bewerken via het menu of de (Yweb) web interface. Ieder familielid kan zijn eigen favorietenlijst maken.

HD Picture in Picture

De Coolstream Tank beschikt over de unieke “HD Picture in Picture” functie. U kunt gelijktijdig twee programma’s volgen in hetzelfde scherm. U kunt de afmetingen en de positie van het tweede scherm naar wens aanpassen.

Youtube video's

Wanneer uw ontvanger is aangesloten op het internet kunt u genieten van een grote variëteit aan youtube video’s. U kunt een eigen zoek opdracht invoeren maar u kunt ook een selectie maken van de meest populaire, gewaardeerde, recente of meest besproken video’s.
 

Specificaties

Algemeen
Merk Coolstream
Beeldkwaliteit Full HD
Beeldlijnen 1080p
Specificaties
CanalDigitaal gecertificeerd Nee
TV Vlaanderen gecertificeerd Nee
Ziggo gecertificeerd Nee
Chipset ARM Cortex-A9 1250DMIPS Processor
Besturingssysteem Linux
DiSEqC ondersteuning 1.0, 1.1, 1.2 (motor), USALS
Aansluitingen voorzijde
USB ✔ Ja (1x)
CI slot ✔ (bevindt zich aan de achterzijde)
Interne kaartlezer
Aansluitingen achterzijde
Aantal tuners 2x DVB-S2 + 2x PnP tuners (S2 of C)
HDMI ✔ ja
SCART ✔ ja
CVBS (geel) ✔ ja
Stereo R / L (rood / wit) ✔ ja
S/PDIF ✔ ja
USB ✔ ja (2x)
RS-232
Ethernet
12 Volt aansluiting Ja
Installatie
HD & SD Fastscan Ja
Cablescan
Favorieten lijsten aanmaken
Basis functionaliteiten
Elektronische programma gids Ja
Teletekst Ja
Timeshift Ja
Automatisch decoderen Ja
Internet
Web browser Nee
Youtube Ja
RSS reader Nee
Internet radio Ja
Weather forecast Nee
Webinterface ✔ Ja (Yweb interface)
Stroomvoorziening
Stand-by modus Ja
Deep stand-by modus Ja
Aan / Uit schakelaar Ja
Verbruik in stand-by modus < 0,5 Watt
Updates / ondersteuning
Update via satelliet (OTA) Nee
Nederlandstalige handleiding Ja
Inhoud van de verpakking
Inhoud van de verpakking

• Coolstream Tank
• Luxe afstandsbediening
• 2x AAA batterijen
• Hoogwaardige HDMI kabel
• Doorluskabel
• Voeding adapter
• Voedingskabel
• Aansluit kabels hardeschijf

Beste prijs

Astrasat probeert u altijd de beste prijs te bieden. Heeft u ergens anders een betere prijs gevonden? Vertel het ons! Zodat we u hetzelfde product tegen dezelfde prijs kunnen aanbieden, maar met de service die u van ons gewend bent. We zullen uw aanvraag binnen
24 uur behandelen.

Stuur ons een bericht:

* Verplichte velden

Downloads

View FileCoolstream Catalogus    Size: (8.02 MB)

Nederlandstalige product catalogus met informatie over de volgende coolstream ontvangers: Coolstream Zee, Neo2, Trinity en Coolstream Tank

View FileCST Tank Quickguide [NL]    Size: (4.87 MB)

Eenvoudige Nederlandstalige gids met daarin de meest belangrijke instructies voor het aansluiten van de Coolstream Tank.

View FileNeutrino HD manual [EN/NL/DE]    Size: (2.13 MB)

Meertalige gebruikshandleiding voor het Neutrino HD besturingssysteem.

View FileSpecificaties [EN] Tank / Trinity    Size: (3.34 MB)

Specificaties van de Coolstream Tank en Coolstream Trinity

View FileAdvertentie    Size: (3.83 MB)

Advertentie voor de Coolstream Tank

Schrijf uw eigen beoordeling

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Product ondersteuning
Prijs
Betrouwbaarheid

Schrijf uw eigen beoordeling