Telefoon Telefonisch bestellen? 050-5793213


Maxview Satfinder + Kompas 16-MAX-009

Maxview Satfinder + Kompas 16-MAX-009
€ 34,95

Beschikbaarheid Op voorraad

€ 34,95

Meer afbeeldingen

Details

Het maxview Satfinder Led meter wordt in combinatie met het Maxview kompas aangeboden tegen een aantrekkelijke prijs in een zogeheten combinatie aanbieding

In combinatie met elkaar zijn de Satfinder Led meter en het kompas ideaal voor het accuraat uitrichten van uw schotel. Met het kompas vindt u de gewenste satelliet snel en eenvoudig. Astra en Hotbird staan op het kompas duidelijk gemarkeerd. Vervolgens kunt u met de Satfinder Led meter de signaal kwaliteit meten.

Maxview Satfinder LED
Zeer handige en betrouwbare Satellite finder van het merk Maxview. De gevoeligheid van de meter kan zelf ingesteld worden d.m.v. een draaiknop. Uitleesbaar d.m.v. 6 led displays en een luidde fluittoon die in toonhoogte varieert.

Maxview kompas
Met gekleurde zones voor de ASTRA en de Hotbird voor het snel en eenvoudig vinden van deze satellieten. Ook als navigatie kompas geschikt.

Specificaties

Algemeen
Merk Maxview
Specificaties
Spectrum analyzer Geen
Scherm Nee
Signaal Optisch
Beschikt over NIT Readout Nee
Ontvangst SD

Beste prijs

Astrasat probeert u altijd de beste prijs te bieden. Heeft u ergens anders een betere prijs gevonden? Vertel het ons! Zodat we u hetzelfde product tegen dezelfde prijs kunnen aanbieden, maar met de service die u van ons gewend bent. We zullen uw aanvraag binnen
24 uur behandelen.

Stuur ons een bericht:

* Verplichte velden

Schrijf uw eigen beoordeling

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Betrouwbaarheid
Kwaliteit
Product ondersteuning
Prijs

Schrijf uw eigen beoordeling