Telefoon Telefonisch bestellen? 050-5793213


Neotion Synaps Conax Dual module (KPN/Digitenne geschikt)

Neotion Synaps Conax Dual module (KPN/Digitenne geschikt)
€ 39,00

Beschikbaarheid Op voorraad

€ 39,00

Meer afbeeldingen

Details

De Neotion Conax module stelt uw digitale ontvanger of digitale televisie in staat tot het decoderen van televisie programma's gecodeerd met de Conax™ CAS7 (v5.0) codering. De module is ook compatible met lagere versies en heeft als nieuwe belangrijke functie: Dual Descrambling. .

Compatible en geschikt voor KPN DIGITENNE! De Neotion Conax Dual Descrambling module kan 2 services gelijktijdig decoderen (zolang u over 2 tuners beschikt of zenders kijkt binnen dezelfde transponder. Dit is ook handig voor head-ends. Tevens is de compatibiliteit verbeterd.

Plaats de module in het CI slot van uw digitale ontvanger of televisie en het wordt voor u mogelijk om in combinatie met de juiste smartcard te genieten van Conax™ gecodeerde HDTV kanalen.

Wat is een CI+ Module
De CI+ module is een hardware component die geplaatst kan worden in het CI slot van uw digitale ontvanger of digitale televisie toestel. Het CI slot (Common Interface) wordt voornamelijk gebruikt voor het plaatsen van een decodeer module. Deze wordt ook wel Conditional Acces Module (CAM) genoemd. Digitale televisie providers (zoals bijvoorbeeld Canal Digitaal, TV Vlaanderen en Ziggo) versleutelen het signaal met een codering om te voorkomen dat betaal televisie kan worden ontvangen door mensen die geen abonnementsgeld betalen. In samenwerking met de in de module geplaatste smartcard kan de CAM het gecodeerde signaal lezen. Zo krijgt u toegang tot de digitale televisie zenders waar u op geabonneerd bent.

Specificaties

Algemeen
Merk Neotion
Algemene specificaties
Soort module CI module
Geschikt voor High definition (HD) & Standaard definition (SD)

Beste prijs

Astrasat probeert u altijd de beste prijs te bieden. Heeft u ergens anders een betere prijs gevonden? Vertel het ons! Zodat we u hetzelfde product tegen dezelfde prijs kunnen aanbieden, maar met de service die u van ons gewend bent. We zullen uw aanvraag binnen
24 uur behandelen.

Stuur ons een bericht:

* Verplichte velden

Schrijf uw eigen beoordeling

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Product ondersteuning
Prijs
Betrouwbaarheid

Schrijf uw eigen beoordeling