Telefoon Telefonisch bestellen? 050-5793213


Oyster 85 Vision V3 HD (Single / Twin)

Oyster 85 Vision V3 HD (Single / Twin)
€ 1.890,00

Beschikbaarheid Op voorraad

€ 1.890,00

Snel overzicht

omschrijving

* Verplichte velden

€ 1.890,00

Meer afbeeldingen

Details

De Oyster 85 Vision HD V3 is het nieuwste model van Oyster met HD besturingsunit. Hoogwaardige vol automatische satellietschotel. De weerbestendige schotel heeft een diameter van 85cm en biedt uitstekende ontvangst prestaties in heel Europa. De Oyster 85 Vision HD V3 kan gemonteerd worden op uw camper of caravan.

De Oyster 85 Vision II is verkrijgbaar met een Single of een Twin aansluiting. De single uitvoering is geschikt voor het aansluiten van één digitale satelliet ontvanger. De Twin aansluiting kan worden aangesloten op twee digitale satelliet ontvangers of een zogeheten Twin-Tuner. Met de Oyster 85 Vision II Twin uitvoering is het mogelijk om op maximaal twee verschillende plekken in uw camper of caravan onafhankelijk naar verschillende programma's te kijken.

De Oyster 85 Vision HD V3 kan van uit de camper of caravan worden bediend met de meegeleverde besturingseenheid. Met een druk op de knop wordt de schotel op de juiste satelliet uitgericht. De besturingseenheid wordt aangesloten op een black box, zodat alle elektronica in de camper/caravan zit en niet in de buitenunit! De Nederlandstalige menu's van de besturingseenheid zijn eenvoudig te doorlopen.

De Oyster 85 HD V3 biedt het gebruiksgemak dat u thuis gewend bent. De schotel doet het werk en u kunt genieten van televisie. Het is mogelijk om de schotel automatisch te laten inklappen zodra uw voertuig wordt gestart.

Specificaties

Algemeen
Merk Oyster
Schotel type Vol automatisch
Uitrichten
Zoek hoek (azimuth) °
Specificaties
Temperatuur bereik °C

Beste prijs

Astrasat probeert u altijd de beste prijs te bieden. Heeft u ergens anders een betere prijs gevonden? Vertel het ons! Zodat we u hetzelfde product tegen dezelfde prijs kunnen aanbieden, maar met de service die u van ons gewend bent. We zullen uw aanvraag binnen
24 uur behandelen.

Stuur ons een bericht:

* Verplichte velden

Schrijf uw eigen beoordeling

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Product ondersteuning
Prijs
Betrouwbaarheid

Schrijf uw eigen beoordeling