Telefoon Telefonisch bestellen? 050-5793213


TechniSat GigaSystem 17/8 K

TechniSat GigaSystem 17/8 K
€ 219,00

Beschikbaarheid Op voorraad

€ 219,00

Meer afbeeldingen

Details

De GigaSystem 17 / 8 is ontworpen om signalen te distribueren uit maar liefst vier satelliet posities. De basiseenheid 17 / 8 G is uitgerust met een totaal van 17 ingangen. Zestien van deze ingangen zijn satelliet IF ingangen, die de signalen kunnen bedienen uit maximaal vier Quattro LNB's. Elke Quattro LNB heeft vier uitgangen, die elk, afhankelijk van het polarisatievlak, een bepaald frequentiebereik heeft- een zogenaamde satelliet-blok. De multi-switch biedt een input aansluiting voor elk van deze signalen. Een totaal van 16 ingangen kunnen worden toegewezen aan satellietsignalen. De zeventiende-ingang is gereserveerd voor voeding in terrestrische antenne signalen. Zoals het geval is met alle hoogwaardige multi-switches, worden de binnenkomende signalen discreet verwerkt en worden deze versterkt met een zogenaamde helling. Hoe hoger de frequentie van het signaal is, hoe groter de versterking is. Dit compenseert voor de hogere dempende werking op hogere frequenties veroorzaakt door kabels. De signalen worden verdeeld naar maar liefst acht receivers.

Voeding
Het basisapparaat is voorzien van een hoge kwaliteit efficiënt lichtnet adapter, die in staat is stroom te leveren niet alleen aan de basiseenheid, maar ook tot vier cascades, met inbegrip van alle LNB's die op het systeem zijn aangesloten.

Uitbreidingsmogelijkheden
De GigaSystem 17 / 8 K(askade) kan verder worden uitgebreid met behulp van geschikte componenten, zodat ook grootschalige netwerken met honderden receivers kunnen worden geïmplementeerd.

Specificaties

Algemeen
Merk TechniSat
Specificaties
Frequentie bereik (Output) .. ~ .. MHz

Beste prijs

Astrasat probeert u altijd de beste prijs te bieden. Heeft u ergens anders een betere prijs gevonden? Vertel het ons! Zodat we u hetzelfde product tegen dezelfde prijs kunnen aanbieden, maar met de service die u van ons gewend bent. We zullen uw aanvraag binnen
24 uur behandelen.

Stuur ons een bericht:

* Verplichte velden

Schrijf uw eigen beoordeling

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Product ondersteuning
Prijs
Betrouwbaarheid

Schrijf uw eigen beoordeling