Telefoon Telefonisch bestellen? 050-5793213


Xsarius Twincam Module (Digitenne / CanalDigitaal)

Xsarius Twincam Module (Digitenne / CanalDigitaal)
€ 39,95

Beschikbaarheid Op voorraad

€ 39,95

Meer afbeeldingen

Details

Met de Twincam Module van Xsarius kunt u maar liefst twee smartcards uitlezen (1x Full size, 1x simkaart size). Dit houdt bijvoorbeeld in dat u zowel naar de Nederlandse betaal zenders kunt kijken als de betaal zenders van een buitenlandse aanbieder. De Xsarius MX1TC CI Module werkt op smartcards van KPN Digitenne en Canal Digitaal of TV Vlaanderen (Seca 2 en 3), Viacces, Irdeto, Conax, Cryptoworks.

U kunt de Module in een CI slot van uw digitale ontvanger plaatsen. Indien uw televisie over een CI slot beschikt kunt u de module rechtstreeks in uw televisie plaatsen. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken is de Xsarius module compatible met zowel DVB-S als DVB-S2 (Q-PSK, 8PSK) coderingen. U kunt nu echt gaan genieten van HDTV abonnement.

Wat is een CI Module
De CI module is een hardware component die geplaatst kan worden in het CI slot van uw digitale ontvanger of digitale televisie toestel. Het CI slot (Common Interface) wordt voornamelijk gebruikt voor het plaatsen van een decodeer module. Deze wordt ook wel Conditional Acces Module (CAM) genoemd. Digitale televisie providers (zoals bijvoorbeeld Canal Digitaal, TV Vlaanderen en Ziggo) versleutelen het signaal met een codering om te voorkomen dat betaal televisie kan worden ontvangen door mensen die geen abonnementsgeld betalen. In samenwerking met de in de module geplaatste smartcard kan de CAM het gecodeerde signaal lezen. Zo krijgt u toegang tot de digitale televisie zenders waar u op geabonneerd bent.TotaalTV beoordeling (Editie 21 / 2011)

Waardering: ✭✭✭✭✩
+Twin module, snelle werking, geschikt voor HDTV/MPEG4
-UCAS, dus geen software licentie
Lees de uitgebreide test op www.totaaltv.nl

De andere CI-Module
Veel satellietkijkers zijn aangewezen op een Common Interface-module. De nieuwe Xsarius Twin CI-module biedt interessante mogelijkheden. De Xsarius MX1TC Twin CI-module is nieuw op de markt - qua naam althans. Als we ons meer verdiepen in de achtergrond van de module blijkt dat een soortgelijk concept al enige tijd onder de naam Homecast verkrijgbaar is. De CI-module valt ten opzichte van andere modules op omdat hij aan de bovenzijde beschikt over een chiphouder; het best vergelijkbaar met een simcardhouder in een mobiele telefoon. Hierdoor kan men twee smartcards tegelijk in deze CI-module gebruiken. Daarvoor is vooraf wel enige secure handvaardigheid nodig. Men dient namelijk een originele smartcard kapot te knippen om de chip in de chiphouder te plaatsen. Hierdoor kan men de smartcard niet meer gebruiken in een andere CI-module die niet over een soortgelijke chiphouder bezit, of in een satellietontvanger met interne kaartlezer.

Specificaties

Algemeen
Merk Xsarius
Algemene specificaties
Soort module CI Twincam Module
Geschikt voor televisiescherm met ingebouwde DVB-S (Satelliet TV)
Geschikt voor High definition (HD) & Standaard definition (SD)
Provider Canaldigitaal, TéléSAT, TV Vlaanderen

Beste prijs

Astrasat probeert u altijd de beste prijs te bieden. Heeft u ergens anders een betere prijs gevonden? Vertel het ons! Zodat we u hetzelfde product tegen dezelfde prijs kunnen aanbieden, maar met de service die u van ons gewend bent. We zullen uw aanvraag binnen
24 uur behandelen.

Stuur ons een bericht:

* Verplichte velden

Schrijf uw eigen beoordeling

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Product ondersteuning
Prijs
Betrouwbaarheid

Schrijf uw eigen beoordeling